de verandering voor zijn

door de juiste mensen aan te trekken

De mens is de drijvende kracht achter digitale transformatie. Wij helpen met het werven van de juiste mensen, waardoor we de verandering voor blijven.

Over ons

Triselect is specialist in recruitment voor IT posities. Ook bemiddelen we interim Recruiters en Sourcers. We bieden expertise en oplossingen voor talent assessments. Betrokkenheid en zorgvuldigheid kenmerken onze aanpak. We verbinden bewezen methodieken met moderne tools. Dit doen we met een team van echte specialisten, gedreven door oprechte aandacht en interesse voor mens en organisatie.

We werken voor sterkte merken. Waar de mens centraal staat. En voelen ons thuis in het bedrijfsleven, maar ook in zorg, onderwijs en overheden. We zijn succesvol door de kwaliteit van onze consultants. Stuk voor stuk gesprekspartner op niveau, met een scherp analytisch vermogen en oprechte interesse in de motivatie van mens en de behoefte van organisaties.

Recruitment is onze expertise. En we kennen de arbeidsmarkt. Nieuwe technologieën adopteren we, maar blijven altijd gericht op persoonlijk contact. Onze kennis delen we graag. Tijdens trainingen of als spreker op een event. Inclusie en diversiteit zijn een rode draad in ons werk.

De juiste mensen

De verandering voor zijn door de juiste mensen aan te trekken. Wij begrijpen de vraag achter de vraag, zijn een tikkeltje professioneel eigenwijs, maar altijd zorgvuldig en doelgericht. Dat zijn wij, de mensen achter Triselect.