werving en selectie

zorgvuldig en betrokken

Gedreven door oprechte interesse in mens en organisatie.

Recruitment

Met bijna 20 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk, maken wij Recruitment persoonlijk. Wij werven en selecteren voor IT functies en zijn daarnaast specialist in interim en assessment. Dit doen we vanuit een oprechte interesse in mens en organisatie. Onze consultants zijn gesprekspartner op het hoogste niveau, begrijpen de vraag achter de vraag, zijn zorgvuldig en doelgericht. In onze aanpak verbinden we een degelijk en bewezen proces met vernieuwende, eigentijdse tools en methodieken.

Expertise

Onze IT en sectorervaring is breed zowel in profit als non-profit. Zo zijn we thuis in het bedrijfsleven, maar ook in zorg, overheden en onderwijs.

We zijn succesvol door de kwaliteit van onze consultants en een aanpak die zekerheid biedt voor kandidaat en opdrachtgever. We zoeken altijd naar de onderliggende motivatie, maken verbinding en werken altijd zorgvuldig en doelgericht. Dat vormt onze basis voor duurzame relaties.

Selectie

De zorgvuldigheid van onze aanpak biedt zekerheid voor opdrachtgever en kandidaat. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie en de oprechte interesse in de motivatie van de kandidaat is de sleutel voor een succesvol traject. Wij werken in het hele proces volgens het vierogenprincipe waarbij een consultant en opdrachtgever betrokken zijn bij de werving en selectie. Gedurende het traject houden wij intensief contact met zowel kandidaten als opdrachtgever. Ook investeren wij veel zorg en oprechte aandacht in de periode na afronding.

Zorgvuldig proces

Bij iedere opdracht doorlopen we een vijf stappenplan.